Αγαπημένο μου blog · ευχές · tips

Τα δώρα του Σκρουτς ή πρωτότυπες ιδέες για δώρα;

Τα δώρα του Σκρουτς ή πρωτότυπες ιδέες για δώρα; Όπως και να το πεις το θέμα είναι να την βγάλεις οικονομικά και με στυλ. Γιατί μπορεί ο κατώτατος μισθός να ανέβηκε αλλά και το μελομακάρονο πήγε στο θεό οπότε ισορροπήσαμε σε μια προηγούμενη οικονομική φάση, που δεν την λες και καλή. Επειδή δεν πιστεύω στο υπάρχουν και χειρότερα που εννοείται πως υπάρχουν αλλά δεν είναι πάντα το παράδειγμα οπότε κάνω πως δεν το άκουσα και προχωρώ  στον μονόλογο του τρελού.

Μέσα σε μία «απίθανη» καθημερινότητα κακοποιήσεων, δολοφονιών, ηφαιστειογενών εκρήξεων, παγκόσμιων αλλαγών, έφτασε η στιγμή όπως γίνεται κάθε χρόνο, να σκεφτείς τι δώρα θα κάνεις στους αγαπημένους σου τις ημέρες των γιορτών. Πανικός και ατελείωτο ψάξιμο στα ψώνια είναι ο χειρότερος συνδυασμός και επειδή πανικό θα έχεις και μόνο που βγάζεις το πορτοφόλι από την τσάντα, σου δίνω ιδέες για να γλιτώσεις το ατελείωτο ψάξιμο.

  •     Gift cards, ή γκιφτ καρντς. Μα πως να στο πω πια. Κάρτες δώρων. Και δεν εννοώ να πεις σε ένα βιβλιοπωλείο να πάρεις μια κάρτα «να σας ζήσει άντε και στα δικά μας». Όχι καλέ, μπορείς με το κατάλληλο αντίτιμο να δωρίσεις μία κάρτα έτσι ώστε ο φίλος σου να χαρεί το δώρο που θέλει εξαργυρώνοντας την. Από ρούχα, καλλυντικά μέχρι και αλυσίδες καφέ μπορούν να σε προμηθεύσουν με αυτή τη μαγική κάρτα αλά Γουόνκα από το εργοστάσιο σοκολάτας έτσι ώστε να την χαρεί ο αγαπημένος σου όπως θέλει. Το ποσό μπορεί να είναι και συμβολικό, άλλωστε η σκέψη μετράει.
  • Homemade food and sweets. Αν πιάνουν τα χέρια σου, ξεκίνα το φούρνισμα. Από μπισκότα ginger, πανετόνε, κουραμπιέδες, βασιλόπιτα, σοκολατάκια, cinnamon rolls, μέχρι τα κλασσικά μελομακάρονα μπορούν με μία κάρτα να γίνουν ένα υπέροχο δώρο ειδικά στις γιορτινές επισκέψεις. Κοίτα να επενδύσεις στο περιτύλιγμα και εννοείται να επιλέξεις καλές συνταγές ή να αφήσεις την φαντασία σου να οργιάσει.
  •    Basket gifts box. Αντί να βάλεις σε μια σακούλα μια κρέμα σώματος. Μπορείς να κάνεις ένα ωραιότατο καλαθάκι με μικρά δωράκια, ακόμη και σε μέγεθος δειγμάτων και να δημιουργήσεις έναν υπέροχο συνδυασμό. Ένα σετ από αφρόλουτρα με μία bath bomb είναι μια ασφαλής επιλογή και ειδικά για τα κορίτσια της παρέας.
  •  Κουπόνια. Σαν το άλλο Τζόυ από τα φιλαράκια φτιάξε κουπόνια με τις υπηρεσίες σου. Ειδικά αν είσαι νέος στην ηλικία ή φρέσκος σε μία σχέση. Μπορείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στους γονείς σου κάνοντας θελήματα ή στον σύντροφο σου προσφέροντας του ένα χαλαρωτικό μασάζ για παράδειγμα. Τα κουπόνια με υπηρεσίες είναι ανεξάντλητα από ιδέες.
  • Εισιτήρια  για μια παράσταση. Εδώ παίζουμε με τους λάτρεις της τέχνης. Αν έχεις στην παρέα σου ανθρώπους της τέχνης μπορείς να τους κάνεις δώρο από εισιτήρια για παράσταση μέχρι εισιτήρια για μια παρουσίαση ένα μουσείο ή οτιδήποτε άλλο σχετικό. Σκέψου σε σχέση με μια μπλούζα πόσο πιο πολύ θα χαρεί. Ιδανικό για ζευγάρι. Με δυο εισιτήρια ξεμπερδεύεις.
  • Book. Βιβλία πόσο πιο όμορφο δώρο. Τουλάχιστόν για έμενα. Ανεξάντλητες επιλογές και για όλα τα γούστα. 
  • Notebooks. Για τους ανοργάνωτους και για τους πολυάσχολους.
  • Plants. Καλύτερο σε γλάστρα για να μείνει. Ένα Αλεξανδρινό που είναι και η εποχή του είναι ότι πρέπει.
  • Ornaments. Στολίδια για το δέντρο και όχι μόνο. Είναι κάτι που μένει θα το έχει και του χρόνου. Μπορείς να γράψεις μια ιδιαίτερη ευχή πάνω και να μείνει για πάντα η ανάμνηση της σχέσης σας. Και του χρόνου με υγεία.

Όμορφες και χαρούμενες εορταστικές στιγμές σε όλους.

Σχολιάστε